Konesalistamme löytyy turvaa ja tehoa. Tarjoamme konesalistamme tilaa asiakkaan omille palvelimille, kapasiteettina meidän palvelimiltamme tai virtuaaliympäristöstämme. Voimme myös toteuttaa asiakkaalle/järjestelmälle dedikoidut ratkaisut.

Konesalimme on viestintäviraston määräyksen 54/2012 14.5.2012 mukainen tärkeysluokan 2 laitetila, jonka sähkönsyöttö on varustettu UPS-laitteilla sekä varavoimageneraattorilla. Varakonesalimme ja pääkonesalimme ovat fyysisesti eri sijaintipaikoissa.

Virtualisoimalla vihreämmäksi.

Virtualisointi on joustava, kustannustehokas ja hyvin asiakkaan muuttuviin tarpeisiin mukautuva ratkaisumalli, jossa palvelinten käyttöönotto tai kapasiteetin muutosmääritykset ovat nopeita toteuttaa. Virtuaalipalvelinten muistinmäärää, levytilaa ja prosessori tehoa voidaan tarpeen mukaan nostaa tai laskea. Vikasietoisuus on usean alustapalvelimen myötä korkea ja ongelmatilanteista toipuminen nopeaa.

Tuemme kestävää kehitystä ja toimimme tietotekniikan vihreiden periaatteiden (Green ICT) mukaisesti. Olemme vähentäneet virtualisoinnilla fyysisten palvelinten määrää, jolloin niiden ja tarvittavan jäähdytysjärjestelmän kuluttama energiamäärä on vähentynyt huomattavasti. Virtualisoinnilla on myös saavutettu parempi fyysisten laitteiden hyötysuhde, koska niiden käyttöaste on noussut.

Tunnushallinta

Helpdesk-palvelut

Asiakkuuden hallinta

Projekti- ja asiantuntijapalvelut

Puhelinvaihdepalvelut

Verkkopalvelut

Konesalipalvelut

Järjestelmätukipalvelut

Työasemapalvelut

Scroll to top